tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post1345138874084756060..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: Parhaat kräkkerit, osa IIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-45649080865353610542012-09-13T20:55:10.696+03:002012-09-13T20:55:10.696+03:00Anonyymi, kuivatan siemenet/pähkinät liottamisen j...Anonyymi, kuivatan siemenet/pähkinät liottamisen jälkeen kuivurissa, sillä huoneen lämmössä kuivattelu kestää liian kauan ja mahdollistaa homeiden ym. kasvun. Kräkkeritaikinaan laitan ne kuitenkin yleensä liotettuna. Taikinan kosteushan ei ole ongelma, kuivattelu kestää silloin vain pidempään. <br /><br />E kyseli aiemmassa kommentissaan säilyvyydestä. Pahoittelen, että se on jäänyt minulta huomaamatta. Kysymys on kuitenkin tärkeä, eli säilytän pehmeät kräkkerit tiiviisä purkissa jääkaapissa, elleivät tule syödyksi muutaman päivän sisällä (kuten tuore leipäkin). Huoneenlämmössä säilytän rutikuiviksi kuivattuja leipäsiä, silloinkin tiiviissä purkissa. Pyrin käyttämään kräkkerit joka tapauksesa muutaman viikon sisällä, sillä periaatteessa siementen sisältämät rasvat alkavat melko pian härskiintyä ja kräkkerit menevät tunkkaisen makuisiksi. Viljapohjaisia leipiä voisi tosin säilytellä pidempäänkin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-9711412343169384482012-09-13T17:46:34.777+03:002012-09-13T17:46:34.777+03:00Kiitos selkeistä ohjeista ja resepteistä! Kerroit,...Kiitos selkeistä ohjeista ja resepteistä! Kerroit, että yleensä liotat ja kuivatat siemenet ja pähkinät - kuivatatko ne kuivurissa? Ja laitatko ikinä siemeniä/pähkinöitä suoraan liotuksen jälkeen taikinaan vai tuleeko taikinasta silloin liian kosteaa? Kiitos, jos ehdit vastailla, googletus aiheesta ei oikein tuottanut tulosta :). <br /><br />T. KaisaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-13448074847665121212011-02-21T12:26:11.149+02:002011-02-21T12:26:11.149+02:00Kiitos ihanista resepteistä ja ideoista! Kotileipo...Kiitos ihanista resepteistä ja ideoista! Kotileipomossa onkin jo valmistunut kräkkeri jos toinenkin :)<br /><br />Mutta - kuinka sinulla säilyy nuo leipäset jotka sanot jättäväsi hiukan pehmeiksi? Itse en ole uskaltanut vaan kuivatan aina läpikuiviksi jotta eivät homehtuisi tms. Säilytätkö huoneenlämmössä ja kuinka kauan? /EAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-23118114684775769172011-02-11T21:15:54.165+02:002011-02-11T21:15:54.165+02:00Katja, mahtavaa! En malta odottaa kokemuksiasi uud...Katja, mahtavaa! En malta odottaa kokemuksiasi uudesta kuivurista :)<br /><br />Yaelian, itse tykkään kanssa sattumista kräkkereissä ja chiat on aika mainioita.<br /><br />Juille, =)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-585638075536331042011-02-11T19:41:28.296+02:002011-02-11T19:41:28.296+02:00Kiitos, loistavia reseptejä! :)Kiitos, loistavia reseptejä! :)Lindahttps://www.blogger.com/profile/10334902675400001369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-34993700981785412812011-02-11T14:18:15.666+02:002011-02-11T14:18:15.666+02:00Ihana kräkkeripostaus taas,Tykkään käyttää sekä ja...Ihana kräkkeripostaus taas,Tykkään käyttää sekä jauhettuja että kokonaisia siemeniä,niin että niissä tuntuu se "crunch" Chiaiset omppukrakkereitä pitää kyllä kokeilla!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-1141644118926182792011-02-11T14:10:48.455+02:002011-02-11T14:10:48.455+02:00Oioi ihania kakkusia taas :) Arvaas muuten mikä tu...Oioi ihania kakkusia taas :) Arvaas muuten mikä tuotiin eilen illalla kotiovelleni..? Saattaapi olla, että tänä viikonloppuna saa maistaa kräkkerin jos toisenkin.. ja ehkä myös muitakin herkkusia.. :) No, siitä sitten blogissa myöhemmin! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua :)Katja Kokkohttps://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-7327691737643241302011-02-11T12:24:22.576+02:002011-02-11T12:24:22.576+02:00nonnis, oi Orakas! Sillä kyllä syntyy kräkkeri jos...nonnis, oi Orakas! Sillä kyllä syntyy kräkkeri jos toinenkin. Banskuleipä on ainakin todella vaivaton juttu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-6428249197789474972011-02-11T09:15:32.771+02:002011-02-11T09:15:32.771+02:00Nom nom tota banaanipähkinäleipää on kyllä pakko t...Nom nom tota banaanipähkinäleipää on kyllä pakko tehdä! En olekaan hävettävän pitkään aikaan kuivatellut mitään, vaikka kaapista löytyy jokseenkin tilaa vievä Orakas ;)Nonnishttps://www.blogger.com/profile/17424396365482952666noreply@blogger.com