tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post1784378354043220813..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: Pääsiäisherkkuja IAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-72527875318163634822009-05-09T13:41:00.000+03:002009-05-09T13:41:00.000+03:00Tiina, kiitos kaunis :)Tiina, kiitos kaunis :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-43374661563117500352009-05-05T21:20:00.000+03:002009-05-05T21:20:00.000+03:00Näyttävät kyllä niin herkullisilta, että pakko on ...Näyttävät kyllä niin herkullisilta, että pakko on näitä kokeilla, vaikka ei pääsiäinen enää olekaan... Aivan valloittavat sivut sinulla!Tiinahttps://www.blogger.com/profile/17006434208742101427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-40672533904133756622009-04-17T23:01:00.000+03:002009-04-17T23:01:00.000+03:00Ai niin, ja tosta täytteestä, että toimii tosi hyv...Ai niin, ja tosta täytteestä, että toimii tosi hyvin myös lehtitaikinapohjaisessa leivonnaisessa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-59006279495181068802009-04-17T22:59:00.000+03:002009-04-17T22:59:00.000+03:00Sari, kiitos pullavinkistä! Lähtee heti testauksee...Sari, kiitos pullavinkistä! Lähtee heti testaukseen.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-2970881962960428522009-04-16T17:56:00.000+03:002009-04-16T17:56:00.000+03:00Moikka, sisäpiirin vinkkinä ;o) : Pullataikina onn...Moikka, sisäpiirin vinkkinä ;o) : Pullataikina onnistuu hyvin tavalliseenkin veteen. Mie teen taikinan veteen ja puoleen litraan tasan 1 kg vehnäjauhoa. Sekoitan ensin hiivan, veden, mausteet ja 1/4 jauhoista, annan kohota ns. juurena 15 min. Sen jälkeen lisään loput jauhot ja rasvan ja annan kohota ½ tuntia. Vaivaan taikinan ja annan kohota vielä toiset ½ tuntia. Tämän jälkeen teen pullat ja annan TAAS kohota ½ tuntia. Tällä tavalla 3 kertaa kirkastettuna pullaan tulee paljon pieniä ilmakuplis, siitä tulee hyvin kevyt ja todella hyvin säilyvä. Seuraavanakin päivänä on melkein kuin vastapaistettu... tää on ihan oikean pullaleipurin kikka ;o) Mie oon käyttänyt voitelemiseen siirappi-vesiseosta jolla kiiltoa tulee vieläkin enemmän, tosin myös vähän siirapin makua. Tätä pullaa olen syöttänyt hyvällä menestyksellä kahvilani asiakkaille, eikä kukaan ole valittanut munan ja maidon puutteesta johtuvaa mauttomuutta!<br /><br />Kiitos tuosta täytereseptistä, täytyykin kokeilla!Sarihttps://www.blogger.com/profile/13826014463387838719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-31818856436193294262009-04-11T11:10:00.000+03:002009-04-11T11:10:00.000+03:00Tuollainen mummokoe onkin ihan hyvä menetelmä.Näti...Tuollainen mummokoe onkin ihan hyvä menetelmä.Nätin näköiset pullat!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com