tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post2436749683426880867..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: Vähän niinkuin ranskalaiset...Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-13212047647476558022014-02-16T22:36:16.563+02:002014-02-16T22:36:16.563+02:00Kuivuri varmaankin pehmittäisi myös rakennetta. Ka...Kuivuri varmaankin pehmittäisi myös rakennetta. Kannattaa kokeilla :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-38507337995368227512014-02-16T16:23:10.895+02:002014-02-16T16:23:10.895+02:00Kuivuriin maustamisen jälkeen, rapeaksi ulkoa ja p...Kuivuriin maustamisen jälkeen, rapeaksi ulkoa ja pehmeäksi sisältä!?Rauni Abbotthttps://www.blogger.com/profile/07190209530158855157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-58184156024830631382014-02-16T16:21:05.966+02:002014-02-16T16:21:05.966+02:00Kuivuriin maustamisen jälkeen niin saavat vähän &q...Kuivuriin maustamisen jälkeen niin saavat vähän "paistettua" makua ja lämpöä, rapea ulkoa/pehmeä sisältä , ehkä...!?Rauni Abbotthttps://www.blogger.com/profile/07190209530158855157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-24487889722536936822010-06-15T20:36:55.625+03:002010-06-15T20:36:55.625+03:00ainos, molemmat tosiaan sisältävät runsaasti tärkk...ainos, molemmat tosiaan sisältävät runsaasti tärkkelystä mutta olen ymmärtänyt, että bataatti on kuitenkin elimistölle helpompi pala kuin peruna. Oman henkilökohtaisen herkkävatsaisuustestini perusteella raaka bataatti on ihan ok, mutta kuten kaikessa muussakin yksi sopii yhdelle, toinen toiselle. Noin yleisesti kannattaa tietysti muistaa, että joidenkin ruoka-aineiden kohdalla (esim. joidenkin idätettyjen papujen) se, ettei niistä aiheudu vatsavaivoja ei vielä tarkoita, että ne olisivat syöjälle hyväksi. (Puhumattakaan valkosesta sokerista, vehnäjauhoista jne...)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-90885754517128714862010-06-15T15:36:33.525+03:002010-06-15T15:36:33.525+03:00Jostain olin lukevinani, ettei bataatinkaan syömis...Jostain olin lukevinani, ettei bataatinkaan syömistä raakana suositeltaisi, sulavuus kai on samaa luokkaa kuin raa'an perunan. Mutta ehkä se koskee vain meitä herkkävatsaisia, en tiedä. Onko sinulla asiasta tarkempaa tietoa?Heinihttps://www.blogger.com/profile/11887942759180594210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-3729043059342607812010-06-15T11:27:35.234+03:002010-06-15T11:27:35.234+03:00Yaelian, nämä kuuluvat ehdottomasti niihin ruokiin...Yaelian, nämä kuuluvat ehdottomasti niihin ruokiin, jotka raakaversioina houkuttelevat paljon enemmän. Tämä ketsuppiohje oli tähän asti kokeilemistani paras.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-7765785109042540352010-06-15T09:09:09.752+03:002010-06-15T09:09:09.752+03:00Nätin näköiset ranskikset! Minäkin olen jossain ra...Nätin näköiset ranskikset! Minäkin olen jossain raw-sivustoilla törmännyt noihin jicama-ranskiksiin,ja täältä sitä ei tietääkseni saa. Muutenkaan ranskikset eivät ole koskaan innostaneet,mutta bataatti on sen verran hyvää raakanakin,että tuollaiset "ranskikset" ovat takuulla hyviä. Ihana ketsuppiohje!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com