tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post3225981506216463777..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: MatkamuistoruokaaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-20702840793442048262010-01-07T14:37:12.470+02:002010-01-07T14:37:12.470+02:00Yaelian, luulin että lupiinia tosiaan napostellaan...Yaelian, luulin että lupiinia tosiaan napostellaan yleisemminkin välimeren maissa. Yucaa syötiin paljon myös Kaliforniassa latinojen keskuudessa. Ja tosiaan monessa muodossa. On kyllä mielestäni tosi hyvää mutta taidan tyytyä perunaan näin Suomen olosuhteissa...<br /><br />Elina, tykästyin itsekin kovasti lupiineista jo jollain aiemmalla Espanjan matkalla ja niitä piti nytkin heti päästä ostamaan. Maistuivat myös punaviinin kyytipoikana :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-53304362880480898442010-01-07T14:08:51.801+02:002010-01-07T14:08:51.801+02:00Noita "lupin beansejä" söin taannoisella...Noita "lupin beansejä" söin taannoisella Lissabonin-matkallani ja voi vitsit ne oli hyviä! Loistavaa naposteltavaa oluen kera. <br /><br />-Elina/Chocochili.netUnknownhttps://www.blogger.com/profile/13065826549331232535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-50937907345561425952010-01-06T09:04:13.605+02:002010-01-06T09:04:13.605+02:00Tervetuloa takaisin ja tosi kiinnostavaa oli lukea...Tervetuloa takaisin ja tosi kiinnostavaa oli lukea matkaraporttisi.Itse vietin aika monta talvilomaa Tenerifellä 90-luvulla,jolloin poikani oli vielä pieni.Vieläkin kaipaan....Outoa,ettei tuo ekologisuus ole vielä rantautunut sinnepäin.Enpäs tiennytkään,että noita lupiinin siemeniä saa myös etikkaan säilöttynä;olen jauhanut niitä yleensä jauhoksi. Ja mantecado-ja polvoronet ovat herkullisia! Mielenkiintoinen myös tuo artikkeli,tosiaankin sitä pitää usein lentoliikennettä suurempana saastuttajana kuin ruokateollisuutta.<br />Yucaa en ole syönyt sitten Venezuelan päivien,siellä sitä on joka paikassa, muusina,uunissa paahdettuna,keitettynä,paistettuna ja chipseinä.Aina joka aterialla jossain ulkona sitä tuli mukaan.Täällä en ole yucaa nähnyt,olisi kiva kokeilla tuota reseptiäsi!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-66007377128814928412010-01-06T08:41:20.693+02:002010-01-06T08:41:20.693+02:00Johanna, hauska sattuma! Kuten sanottua, turroneit...Johanna, hauska sattuma! Kuten sanottua, turroneita löytyi joka lähtöön :) Useimmissa oli ainakin hunajaa ja monissa myös munanvalkuaista. Mutta löytyi onneksi myös sellaisia, joissa ei ollut kumpaakaan. Tosin useissa varoituksena oli, että saattavat sisältää jäämiä maidosta ja kananmunasta. Täysin vegaanisina niitä ei siis todellakaan voi pitää! Toi sun turrone-kokeilu on kiinnostava, yritän varmaan myös itse väsätä jotain saman tapaista oikeasti vegaania jossain vaiheessa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-3097197932751112272010-01-06T02:08:39.828+02:002010-01-06T02:08:39.828+02:00Kah, satuttiin viettämään joulu samassa maassa! :)...Kah, satuttiin viettämään joulu samassa maassa! :) Mutta mitääh, oisko turroneja saanut vegaanisina?! Meikä väsäsi oman versionsa, joka oli aika kaukana alkuperäisestä, en sitten ajatellut tsekata tuoteselosteita mistään valmiista, kun ajattelin, että ne kaikki sisältävät kanamunaa... plääh! Joskin maistui se hyvältä itsetehty korvike-turronkin, olisi ollut vain hauska kokeilla, miltä ne oikeasti maistuvat :DPääskyhttps://www.blogger.com/profile/05162487593225860304noreply@blogger.com