tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post6020314060665669515..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: PäärynäkuppikakutAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-10421435195095417882011-03-29T22:48:37.713+03:002011-03-29T22:48:37.713+03:00Anonyymi, kiitos itsellesi kommentista! Soveltamin...Anonyymi, kiitos itsellesi kommentista! Soveltaminenhan onkin parasta kokkausta. Lopputulos on ehkä yllätys, mutta niinhän ne parhaat reseptit syntyy :) Olen aina välillä miettinytkin kirjan kirjoittamista, mutta toistaiseksi tää nettimaailma on enemmän mun juttu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-19276008466117471902011-03-28T23:36:26.426+03:002011-03-28T23:36:26.426+03:00Oi ja ah. Ihastelen ja haikeroin aina näitä herkku...Oi ja ah. Ihastelen ja haikeroin aina näitä herkkuja. Itsekin kokeilen raw-juttuja aika useinkin, mutta opiskelijabudjetti luo omat rajansa. Soveltaminen on paha tapani, kun jotain tiettyä ainesta ei satu löytymään kaapista ja tulos on joko aivan älyttömän hyvä tai sairaan paha. Monesti kun jonkun ihanan raw-tortun väsää, niin aika äkkiä se katoaa ja suurimmaksi osaksi omaan vatsaan. Ihanaa silti, kun näistä raw-jutuista ei saa samanlaista ähkyä oloa, kuin kypsennetyistä versioistaan. <br /><br />Blogisi lukeminen herättää kuitenkin aika ajoin ahdistusta. Kaikki on niin ihanan ja herkullisen näköistä ja itsekin haluaisi niitä heti päästä kokeilemaan ja kaikkia kerralla!<br /><br />Kiitän kuitenkin ihan mahtavasta blogista ja toivon sen saavan jatkoa vielä pitkään! :) Oletko muuten koskaan ajatellut oman raw-kirjan kirjoittamista?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-1637863043150286152011-03-05T17:14:32.853+02:002011-03-05T17:14:32.853+02:00Yaelian & Ansku, yleensä en hifistele keittiös...Yaelian & Ansku, yleensä en hifistele keittiössä (tai muuallakaan), mutta blenderi ja kokkiveitsi on oltava viimeisen päälle. En kadu senttiäkään, että satsasin hirmuhinnan Vitamixiin <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-88823756673204428802011-03-05T11:14:34.002+02:002011-03-05T11:14:34.002+02:00Ihana ohje taas!Me kans satsattiin vuosi sitten Vi...Ihana ohje taas!Me kans satsattiin vuosi sitten Vitamixiin ja kyllä joka päivä koen iloa ja kiitollisuutta kun sillä surautan pirtelön tai jonkun kastikkeen,on se niin rakas:)anskuhttps://www.blogger.com/profile/12068343949755210044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-69792649033942310882011-03-05T09:57:10.008+02:002011-03-05T09:57:10.008+02:00Siis KitchenAidini;DSiis KitchenAidini;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-41569881665834740212011-03-05T09:56:25.540+02:002011-03-05T09:56:25.540+02:00Voi onnellinen,sulla siis on Vitamix! Ei etti Kitc...Voi onnellinen,sulla siis on Vitamix! Ei etti KitchenAini olisi hyvä,mutta kuitenkin...Namit kuppikakut,ja minäkin haikailen noin sileän kerman perään..;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-90733156962510342202011-03-04T23:04:40.744+02:002011-03-04T23:04:40.744+02:00Katja, no joo voin vielä vähän lisätä tuskaa ja ke...Katja, no joo voin vielä vähän lisätä tuskaa ja kertoa, että sileän sileän kerman tekemiseen menee n. 20 s... Mutta edelleen olen sitä mieltä, että tärkein työväline keittiössä on kuitenkin se oma mielikuvitus :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-23899174138156610382011-03-04T22:54:03.223+02:002011-03-04T22:54:03.223+02:00Huoh, mä vaan en lakkaa haikailemasta noin sileän ...Huoh, mä vaan en lakkaa haikailemasta noin sileän kerman perään... tässä sen eron huomaa mikä Kenwoodilla ja Vita Mixillä!Katja Kokkohttps://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.com