tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post7218090675996989805..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: Proteiinijauheista ja helpot passion-patukat (Raw)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-78192595012170638112014-02-26T15:52:19.348+02:002014-02-26T15:52:19.348+02:00Vähän samat syyt sille, miksi suosin juuri hamppua...Vähän samat syyt sille, miksi suosin juuri hamppua, vaikka väri kieltämättä on ankea :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-38870800482150657332014-02-26T08:39:16.741+02:002014-02-26T08:39:16.741+02:00Minä olen pitkään ollut todella epäluuloinen prote...Minä olen pitkään ollut todella epäluuloinen proteiinijauheita kohtaan. Juurikin hamppuproteiini sai sitten hyväksynnän, kun tuntui vähiten "kummalliselta". Vekaran kasvatuksessa ajattelin siitä olevan apua, vaikka edelliset proteiinipatukat kyllä jäivät häneltä syömättä, kaikki muut kyllä tykkäsimme kovasti.<br />Riisiproteiinissa tuo väri taitaa olla helpompi, kun taas hampussa aika karmaiseva.Paulahttps://www.blogger.com/profile/13328149325101156562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-70165226213963147022014-02-25T20:36:52.250+02:002014-02-25T20:36:52.250+02:00Voi olla, että makuaisti tottuisikin riisiprodeen,...Voi olla, että makuaisti tottuisikin riisiprodeen, ja ehkä odotukset olivat turhan korkealla, mutta ei meistä tosiaan heti ainakaan ystäviä tullut. Ja jälleen voi vain todeta, miten yksilöllisiä me kaikki olemme. Onneksi ja rikkaudeksi :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-28796635441743724122014-02-25T20:35:19.700+02:002014-02-25T20:35:19.700+02:00No hauskaa, etten ole ainoa hampun ystävä ;) Patuk...No hauskaa, etten ole ainoa hampun ystävä ;) Patukka ohjetta odotellen...!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-69653246075153415972014-02-25T20:33:49.353+02:002014-02-25T20:33:49.353+02:00No varmasti löytyy kaikenlaista, mutta täällä aina...No varmasti löytyy kaikenlaista, mutta täällä ainakin nämä "luonnollisimmat" tai raw-laatuiset erikoiskaupoistaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-53227034379282034362014-02-25T19:30:34.499+02:002014-02-25T19:30:34.499+02:00En ole koskaan tainnut kokeilla minkäänlaisia prot...En ole koskaan tainnut kokeilla minkäänlaisia proteiinijauheita. Pitäiskin katsoa löytyiskö täällä jotain sen tapaista.<br />Kivat patukat:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-63416297043969380352014-02-25T18:20:01.087+02:002014-02-25T18:20:01.087+02:00Tosi kiva patukkaohje! Viikko sitten tehtailin myö...Tosi kiva patukkaohje! Viikko sitten tehtailin myös patukoita hetken tauon jälkeen, itselleni ihan uudella tavalla. Raporttia seuraa... <br /><br />Minä pidän myös hamppuproteiinista, mielestäni se on aika mietoa. Mutta ehkä siinäkin on sitten laatueroja, toisille se kun tuntuu olevan vihoviimeistä kuraa. Riisiproteiinissa tosiaan on jauhoinen, tai kalkkinen, suutuntuma ja maku, mutta olen kai siihenkin totuttanut jo itseni. Eniten tulee hamppuproden lisäksi käytettyä Sun Warriorin blendiä, joka mielestäni toimii aika huomaamattomana proteiinibuustina. :) Anni Minervahttps://www.blogger.com/profile/12085208707046080373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-40052935136237201812014-02-25T18:13:35.113+02:002014-02-25T18:13:35.113+02:00Ai, harmi, että riisiproteiini ei uponnutkaan aiva...Ai, harmi, että riisiproteiini ei uponnutkaan aivan heti ensimmäisellä kerralla! Itsehän olen suuri riisiproteiini-fani. :) Herneproteiini (ainakaan Fitnessfirstin) ei minulla sula hyvin ja aiheuttaa vatsanväänteitä, ja hamppuproteiinin maku taas on vähän haasteellinen (ei paha, mutta vaatii hyvää reseptiikkaa). Itse suosin sellaisia riisiproteiineja, joissa ei ole sakeuttajia (niin kuin tuossa on sitä ksantaanikumia) - sakeuttajat voi mun mielestä lisätä itse kyllä tarpeen mukaan.<br /><br />P.S. Hienoa reseptiikkaa jälleen! Passion/aprikoosit tuovat näihin patukoihin varmasti ihanaa pirteyttä. :)M.E.https://www.blogger.com/profile/03602554646308215128noreply@blogger.com