tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post921220204503300042..comments2023-11-02T18:09:38.742+02:00Comments on Kitchenchameleon: RaakamämmiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-30459845002677193492010-04-12T22:40:37.500+03:002010-04-12T22:40:37.500+03:00Malitsu, kokeile ihmeessä kotikaljaa. Eihän se var...Malitsu, kokeile ihmeessä kotikaljaa. Eihän se varmaan ole varsinaisesti raakaa, mutta sitäkin kiinnostavampaa :>Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-76053426547579084762010-04-12T11:48:17.140+03:002010-04-12T11:48:17.140+03:00Tätähän on nyt suoranainen pakko kokeilla! :D Viim...Tätähän on nyt suoranainen pakko kokeilla! :D Viime vuoden kahdeksan litran mämmisatsi alkaakin jo olla lopussa. Mutta mahtaisikohan olla täysin raakaperiaatteiden häpäisyä käyttää veden asemasta kotikaljaa, jotta tulisi varmasti riittävän maltaista?Malitsuhttps://www.blogger.com/profile/17484992231751688225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-89041086336444551302010-04-07T16:23:50.312+03:002010-04-07T16:23:50.312+03:00an, luulenpa että periaatteessa melkein kaikki on ...an, luulenpa että periaatteessa melkein kaikki on jo keksittykin, mutta ainahan voi tehdä omia uusia variaatioita. Itse luen myös mielelläni muiden kokemuksia samoista resepteistä, koska aina niistä tulee jotain uutta esiin. Cashew-kerman ohjeita löytää helposti netistäkin. Mutta idea on tosi simppeli: Liotettuja cashew-pähkinöitä blendataan veden kanssa kermaiseksi seokseksi. Tätä versiota maustoin tuoreella kookoksella siten, että liotin ensin 2 dl casheweja yön yli. Huuhtelin ja tehosekoitin ensin murumaiseksi. Tässä vaiheessa olin jo lisännyt n. 1/2 dl kookoslihaa, josta olin poistanut ruskean kuoren. Tämän jälkeen lisäsin vähitellen (uutta) vettä niin, että sain haluamani kermaisen koostumuksen. Lisäksi hiukan vaniljajauhetta, hyppysellinen ruususuolaa ja 1 tl agave-siirappia.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-18524516795899573392010-04-07T14:48:46.210+03:002010-04-07T14:48:46.210+03:00Näköjään kaikki, mitä me mietitään, että "oli...Näköjään kaikki, mitä me mietitään, että "oliskohan tätä jotenkin mahdollista tehdä raakana", on jo keksitty. :D Hyvä niin. Tuo kerma näyttää ihanalta, onko siihen ohje jossain?annikahttps://www.blogger.com/profile/04212040941330538437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-91049859038942629912010-04-04T21:58:28.760+03:002010-04-04T21:58:28.760+03:00Mustikkapöperö, pidän myös tosta Kympin luomumämmi...Mustikkapöperö, pidän myös tosta Kympin luomumämmistä, mutta ihan ehtaa kotitekoista en ole maistanut. Todella ihailtavaa, että olet tehnyt mämmiä itse!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-23112864369228488622010-04-04T14:35:15.493+03:002010-04-04T14:35:15.493+03:00Oikean mämmin näköistä, vautsi!
Tein viime vuonna...Oikean mämmin näköistä, vautsi!<br /><br />Tein viime vuonna itse kunnolla imellyttämällä mämmiä, oli aika homma mutta mielettömän hyvää, tänä vuonna en jaksanut. <br /><br />Kympin Luomumämmi on kaupan tuotteista parhainta, vertailun vuoksi maiston sitä normi versioo ja kylläpä se maistuukin sokeriselta verrattuna vain imellyttämällä saatuun tulokseen, eli siihen ei ole palaamista.mustikkapöperöhttp://ruokablogi.touhu.wsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-83672999513780341902010-04-04T07:48:49.589+03:002010-04-04T07:48:49.589+03:00Riikka, kiitos :)
Iisa, toi sun ohje on mahtava j...Riikka, kiitos :)<br /><br />Iisa, toi sun ohje on mahtava just sen takia, että sitä voi syödä ihan kaikki! Idätys ehkä vielä vähän pehmentää tattaria, mutta en tiedä vaikuttaako makuun olennaisesti.<br /><br />Yaelian, mämmi nyt on mämmi. Toiset tykkää, toiset taas... No siellä sun seuduilla tuskin moiseen edes törmää :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-21305347647255285362010-04-03T21:09:31.048+03:002010-04-03T21:09:31.048+03:00Iloista pääsiäistä!
En kyllä koskaan ole ollut mit...Iloista pääsiäistä!<br />En kyllä koskaan ole ollut mitenkään mämmin ystävä,mutta ihan kiva resepti!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-80015627250742776502010-04-03T20:25:54.974+03:002010-04-03T20:25:54.974+03:00Komppaan, tääkin ohje kuulostaa oikein hyvältä, tu...Komppaan, tääkin ohje kuulostaa oikein hyvältä, tuo ruis antaa varmaan mämmiin autenttisuuden tuntua. Harmi etten itse voi kokeilla.<br />Mutta tosiaan, tuota tattarin idättämistähän voisi soveltaa omaankin mämmiohjeeseen. Pitää varmaan tehdä toinen satsi. :>Iisahttps://www.blogger.com/profile/06584853146905649318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7726185180096341890.post-1818008550042439182010-04-03T19:02:19.952+03:002010-04-03T19:02:19.952+03:00Hyvältä kuulostaa ja näyttää tämäkin mämmiversio! ...Hyvältä kuulostaa ja näyttää tämäkin mämmiversio! :) Kiitos kivasta reseptistä ja hyvää pääsiäistä!Riikkahttps://www.blogger.com/profile/09823186267800367636noreply@blogger.com