Onneksi on ystävä, jotka huolehtii, että pysyn laatuaineissa.
Kumpi tyydyttää enemmän, esteettinen vai makunautinto?
Tein kerrankin ohjeen mukaan ja käytin vesilämpömittaria ja sekuntikelloa.
Lopputulos oli melko täydellinen. Vihreää!
Sitäpaitsi joku on sitä mieltä, että on kevät!
Sencha Fukurijushi. Théhuone, Eerikinkatu 12, Helsinki.
Sencha Fukurijushi. Théhuone, Eerikinkatu 12, Helsinki.
aah, rakastan hyviä teelaatuja..Juuri itsekin postasin sattumalta aiheesta=)
VastaaPoistaOletteko hyvän vihreän teen ystävät huomanneet sellaista, että kun keittää vihreää vain yhden kupillisen, niin teestä tulee helpommin kitkerää kuin jos keittää koko pannullisen? Oman empiirisen kokemuksen mukaan vaikuttaisi tältä...
VastaaPoistaMinulle kyllä se makunautinto on tärkeämpi. Senchaa löytyykin jääkaapissa,ensi kerralla teen sitä sitten vesilämpömittarin kanssa;D
VastaaPoistajarna, no sieltähän löytyikin toinen vakkarimerkkini :) Tällä hetkellä olen palannut taas Yogin Classiciin.
VastaaPoistaAnkerias Vipunen, teen määrän kanssa saa olla kyllä tosi tarkkana. Herkästi itse ainakin laitan yhteen kupilliseen liikaa teetä. Ja kitkeräähän siitä tulee.
Yaelian, heh en kyllä yleensä itse kikkaile ihan näin, mutta toisaalta kyllä huomasin selvän eron normaaliin vhän_sinne_päin -versioon.
Hei!
VastaaPoistaKatselin tossa sun edellisen postissa olevaa spiraalileikkuri-linkkiä? Käytätkö just samaa masiinaa, sillä vanhoissa viesteissäsi mainitsit Chez Mariuksen sellaisen pienen, veitsimäisen leikkurin.. Haluaisin tehdä helposti raakapastaa ja mietin leikkurihankintaa, niin voisitko kertoa kokemuksia ja suositella jotain?
Anonyymi, käytän samaista leikkuria, jonka linkki on tekstissä. Olen hankkinut sen Chez Mariuksesta. Jostain syystä CM:n verkkosivuilla on tällä hetkellä vain se pieni leikkuri, joka on siis eri kuin käyttämäni. Omaani voin suositella ja sitä pitäisi olla parahaillaankin myynnissä. Muita malleja tosin en ole testannutkaan.
VastaaPoistaKiitos! Onko hinta lähellä tota amazonin paria kymppiä? :>
VastaaPoistaJos muistelen oikein, niin oli n. 25-28e Eli aika samoissa.
VastaaPoistaOoh. Olen muutaman kerran saanut laadukasta senchaa ja ne teehetket ovat jääneet mieleen aivan omanlaisinaan. Näistä kuvista välittyy juuri sellaisen tunnelma, jonka haluaiain kokea taas. Taitanee olla parasta hankkia laatuteetä ja äkkiä. :)
VastaaPoistaHanna, kiva jos kuvat välittivät vähän millaisissa fiiliksissä olin tuon teekuppini kanssa =)
VastaaPoistaVihreä tee on niin hyvää! Suosikkini tällä hetkellä on Dilmah green tea with real cinnamon :)
VastaaPoistaVihreän teen ystävän kannattaa kokeilla ehdottomasti myös matchaa :)
VastaaPoistaHovkonditorn, mmm.. kuulostaa herkulta!
VastaaPoistaniina, suosittelen tosiaan. Joskus kyllä se maistuu mielestäni jotenkin kalaiselle, mutta se kai johtuu väärästä haudutuslämpötilasta.
hyviä haudutusvinkkejä myös netissä www.teekauppa.fi
VastaaPoistaAnonyymi, hyvä linkki. Kiitos!
VastaaPoistaHei! Törmäsin tähän postaukseen vähän jälkikädessä, mutta tuosta vihreästä teestä vielä: Teestä ei tule kitkerää, kun vesi on sopivan lämmintä ja haudutusaika oikea. Teelehtiäkään ei tarvita kauhean paljon. Tein aiheesta postauksen jokin aika sitten, se löytyy täältä .
VastaaPoistaDon't speak the language, but that is some awesome Irish Moss!!!
VastaaPoistaRich
Co-Creator
http://www.evolvewithflavor.com