Jee, vaikuttaa ja näyttää hyvältä Outi!! Olenkin toivonut jotakin reseptikansiosi kaltaista, sillä reseptejä, joihin muistaa joskus blogikirjoituksissa törmänneen, ei ole aina helppo löytää uudelleen. Eksyin tänne, kun googlettelin tattari-hummuksen reseptiä. Täältä löysin mieluisan, ja se on nyt vetäytymässä jääkaapissa, ja tuskin maltan odottaa huomista lounasta! :)
Huomio Pohjois-Suomi! Suunnitteilla MieliHyvää raakaruokakurssi Oulussa
La 3.5.2014 klo 12 - 16, Oulu - kuvan takaa tarkemmat tiedot
Kuka?
Ruokafilosofiani
Hyvinvointi alkaa keittiöstä.
Hyvän olon keittiössä hellitään kehoa ja mieltä. Tehdään ruokaa rakkaudella itseä ja ympäristöä kohtaan: Raakapainotteista kasvisruokaa, gluteenittomia herkkuja, aitoja asioita, luomua ja lähiruokaa sekä muutenkin fiksuja valintoja. Ruuan kanssa ei turhia rypistellä, vaan nautitaan ja innostutaan luonnon parhaista antimista. Hyppysissämme on ennennäkemätön kirjo ruoka-aineita, ruokakulttuureja, faktaa ja vähän fiktiotakin. Ruoka ei ole vain ravintoa, vaan myös valintoja oman ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta.
En malta odottaa Outi! <3 Ihanaa! :)
VastaaPoistaHaLo, Hihii, tätä blogia siis edelleen seuraa joku! Salaa kävin postaamassa, kun en malta odottaa itsekään... ;)
VastaaPoistaOuti, kyllä seuraa :) Seulon tätä joka päivä uusia herkkuja etsien ja löytäen. T. Anu
VastaaPoistaOi, onpas täällä kaunista! Innolla odottelen minäkin :)
VastaaPoistaKiva, että palaat tänne. PS. Marginaali on mukava paikka ja se levenee jatkuvasti.
VastaaPoistaJee, vaikuttaa ja näyttää hyvältä Outi!! Olenkin toivonut jotakin reseptikansiosi kaltaista, sillä reseptejä, joihin muistaa joskus blogikirjoituksissa törmänneen, ei ole aina helppo löytää uudelleen. Eksyin tänne, kun googlettelin tattari-hummuksen reseptiä. Täältä löysin mieluisan, ja se on nyt vetäytymässä jääkaapissa, ja tuskin maltan odottaa huomista lounasta! :)
VastaaPoistaPäättyisi jo elokuu, kärsimättömänä odotan minäkin!! :D Ihana muuten tuo sinun profiilikuvasi, missä jonglööraat hedelmillä! (:
VastaaPoistaHei! Odottelen innolla uusia reseptejä ja vinkkejä ulkomaalaisille saman aihepiirin sivustoille.
VastaaPoistaT. Aloitteleva raakaruokaintoilija