Voita omaksesi Lempi-pyyhe!

Keittiökameleontti täyttää helmikun 2. päivänä neljä vuotta! Jonkin verran on tullut vietettyä aikaa kauhan ja näppiksen välissä :) Mutta säästän nostalgia-puheet myöhemmäksi, sillä tulevan merkkitapauksen kunniaksi laitan pystyyn lukijakilpailun. Palkintona on uutta suomalaista tekstiilisuunnittelua: Lempi-designin ranskalaisesta pellavasta valmistettu ihana kokkipyyhe.

IMG_9701

Lempi-designin takaa löytyy ystäväni Elina, jonka tuore sisustusompeluun ja suunnitteluun erikoistunut yritys valmistaa keittiö- ja sisustustekstiilejä sekä pieninä sarjoina että tilaustöinä ja uniikkituotteina. Olen esimerkiksi jo jonkin aikaa pähkäillyt, mistä voisin hankkia tyylikkäät ja napakasti istuvat suojapäälliset ruokapöydän tuoleihin ja freesata pikkuvaivalla kodin ilmettä. Elinalta voi tilata juuri tämän tapaisia töitä. Tai käy kurkkaamassa Elinan verkkopuotiin, josta löytyy vähän maistiaisia uutuustuotteista.

 IMG_9716

Tärkein syy siihen, miksi haluan nostaa Lempi-tuotteita tässä esiin on kuitenkin se, että tuotesuunnittelussa keskeistä on ympäristöystävällisyys. Kaikki Lempi-designin materiaalit ovat luonnon- tai kierrätysmateriaaleja, kuten kangasvalmistajien hukkapaloja. Hävikkiähän ei synny pelkästään kettiössä... Siitä huolimatta tuotteet ovat suorastaan ylellisen tuntuisia ja laadukkaita. Esimerkiksi pellava on materiaalina keittiöpyyhkeiden aatelia. Imukykyistä, kestävää ja rakastaa tulla käytetyksi.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa BAMBOO-sarjan laatupyyhe omaksesi! Jätä kommenttilootaan viestiä siitä, miten Keittiökameleontti on sinua parhaiten palvellut ja mielelläni otan myös toiveita ja kehitysideoita vastaan. Jos et vielä ole Keittiksen lukija, nyt on hyvä tilaisuus liittyä joukkoon ja käydä tykkäämässä Keittiökameleontista myös Facebookissa. Juhla-arvonta päättyy, kun lukijoiden raja ylittää 250 tai viimeistään vuorokauden kääntyessä 2.2.2013 puolelle. Synttäripäivänä julistan sitten voittajan, joka saa valita itselleen joko luonnonvalkoisen tai vihertävän pyyhkeen. Onnea kisaan!

IMG_9706

Lopuksi vielä tietoa pyyhkeestä Elinan sanoin:

BAMBOO-kuosi on saanut inspiraation monen vuoden kiinnostuksesta japanilaiseen kulttuuriin ja taiteeseen. Se on pelkistetyn moderni ja samalla aikaa kestävä, samalla tavoin kuin bambusta valmistetut tuotteetkin. Bambu kuvaa myös LEMPI DESIGNIN arvoja, kestävää kehitystä ja luonnonmukaisuutta. Tuotteissa on pyritty korkealaatuisuuteen ja harmoniaan, jonka vuoksi ne on helppo yhdistää sisustukseen. Pellava on 100% ranskalaista pellavaa (Ranskassa on pitkä perinne laatupellavan valmistamiseen) ja painokuosi on painettu vesipohjaisilla väreillä. Tämän vuoksi painojälki miltein sulautuu kankaaseen.Tuotteelle suositellaan 40 asteen konepesua. Välttääkseen pellavalle ominaisen rypistämisen, kannattaa tasokuivata pyyhe ja rullata säilytykseen. Monet arvopellavaliinatkin kannattaa kuivata näin.

BAMBOO sarjaan on tulossa seuraavaksi essu. Sitä odotellessa uutuustuotteita voi käydä kurkkimassa Elinan blogista tai Etsystä.

IMG_9736 IMG_9751

35 kommenttia:

  1. Ihanat pyyhkeet ja onnittelut 4-vuotiaalle;muistan kun löysin blogisi,tai oliko se niin että sinä löysit minun ensin ja sitten minä sinun;D

    VastaaPoista
  2. Onnea Keittiökameleontille! Olen saanut blogin kautta aimo annoksen uusia ideoita, muuttanut ruokavalioni kasvisvoittoiseksi ja tietenkin inspiroitunut kursseistasi :-)
    Oikein paljon onnea myös jatkossakin!

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea ihanalle Keittiökameleontille! Suotta et kehu Elinan LempiDesign -tuotteita. Olen jo uusien räätälöityjen tuolinpäällysten ja kauniin sisutustyynyn onnellinen omistaja.

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea inspiroivalle Keittiökameleontille! Paljon inspiraatiota kasvisten käyttöön, ja ne kauniit kuvat! terv. ingrid

    VastaaPoista
  5. Onnea ihanainen Keittiökameleontti! Blogista on ollut hurjasti hyötyä erityisesti raakaravintoon siirtyessäni, mutta myös vegaanipuolelta on tullut monenmoista inspiraatiota omaan keittiöön. Se Evitan puolella pitämäsi raakaa arkiruokaa -tempaus oli erityismainintojen arvoinen!

    VastaaPoista
  6. Pum pam, ilotuksia Keittiökameleontille! Mielikuvituksesi ei lakkaa hämmentämästä minua koskaan :)

    VastaaPoista
  7. herkullisia ohjeita jokapäiväiseen lueskeluun mitä parhainta viihdettä! :)

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Hyvä Outi :) Kivasti postattu Elinan tuotteista. Iloista alkavaa viikkoa!

    Terkuin Merja

    VastaaPoista
  9. Kyllä se on tuo yleinen inspiroivuus ja eritoten avokadorisotto (vaikka Jolien puolella olikin)!

    VastaaPoista
  10. Parasta antia on ehdottomasti asenteesi - Lempeys ja kannustavuus.

    VastaaPoista
  11. Paljon onnea Keittiökameleontille! Olen saanut paljon uusia ideoita ja inspiraatiota blogistasi, ja ruokavalioni on muuttunut enemmän raakaruokaan. riannsa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Onnea Keittiökameleontille! Olen saanut täältä paljon ideoita, innostusta, ja ennen kaikkea onnistuneita ja herkullisia makuelämyksiä.

    VastaaPoista
  13. Jatketaan tätä Lempeys-teemaa tässäkin blogissa.Suhaan eri blogeissasi ja ennenkaikkea ne tuovat iloa,syvyyttä,ajattelemisen aiheita elämään.Niin ja välillä myös kokkauskokeiluja:osa siirtyy lemppariosastolle,osasta tulee keittiökatastrofeja(my mistakes).Be the light!

    VastaaPoista
  14. Onnea blogille ja kiitos kaikista hienoista ideoista jotka ovat rikastuttaneet ruokalistaamme!

    VastaaPoista
  15. Tämä on todella inspiroiva hyvän mielen blogi! Ja niin kivoja ideoita raakaruokailuun ja lämpimiinkin kasvisruokiin. Kiitos niistä:) anna.plysjuk@utu.fi

    VastaaPoista
  16. Onnea keittiökameleontille! <3

    Minä olen käynyt kurkkimassa täällä silloin tällöin herkullisia kuvia ja reseptejä inspiraatiota löytääkseni. :)
    Onnellista alkanutta vuotta!

    -Kati-

    VastaaPoista
  17. Ihanat ja inspiroivat reseptit. Onnea Keittiökameleontille!

    -riitta-

    VastaaPoista
  18. Paljon Onnea Keittiökameleontti!
    Kiitos ihanasta blogistasi. ÄLÄ vaan lopeta pitkään aikaan.
    -Sanna-

    VastaaPoista
  19. Onnea:) Täällä tulee aina niin onnelliseksi:)

    VastaaPoista
  20. Paljon onnea! Blogisi on oikea inspiraatioiden aarreaitta! Olen myös saanut paljon kaipaamaani tietoa puhtaammasta, ekologisemmasta ja kaikin puolin terveellisemmästä ruokavaliosta!

    Elsa elsa_mia_matilda@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Kiitos tästä ihanasta blogista, josta on itse asiassa tullut yksi suosikkiblogeistani. Raakaravinto ei ollut minulle täysin vierasta kun tänne ensimmäisen kerran eksyin, mutta sinun ansiosta se on noussut ihan uudelle levelille. Selkeitä ohjeita täydentävät ihanat kuvat. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  22. Blogistasi olen saanut paljon ideoita ruuanlaittoon. Olen ollut kasvissyöjä jo pitkään, mutta muun muassa sinun blogisi kautta olen tutustunut raakaruokailuun. Tykkään kovasti blogistasi, toivottavasti sen toiminta jatkuu vielä pitkään :)

    paula_lennon@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Oi, miten ihana ja käytännöllinen arvontavoitto :) Käyn täällä kurkkimassa gluteenittomia ja maidottomia ruokia. Ihaninta on, jos löytyy vieraille kelpaavia herkkuja!

    VastaaPoista
  24. Onnea neljävuotiaalle !
    Keittiökameleontista olen löytänyt monen monta lempparireseptikseni muodostunutta ohjetta, kuten papaijakastikkeen ohjeen salaatille!

    VastaaPoista
  25. Keittiökameleontti on palvellut parhaiten monellakin tapaa :) innovatiivinen ote kokkaamiseen <3 ja positiivinen elämänasenne. hyvä kiertää todellakin!

    Ideoita: teemaviikot! Evitan puolella sulla oli jälkkärit ainakin.

    VastaaPoista
  26. Onnea ihanalle blogille, ja palkintokin on hieno! Olen saanut täältä useitakin hyviä leivontareseptejä, jotka on kaikki vielä onnistuneetkin.
    -Aada-
    aho_immonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Onnea 4-vuotiaalle! Reseptit ovat saaneet ainakin minut koukuttumaan blogiisi! Ja aivan ihana tuo keltainen pyyhe! Sellaisen kun saisi pian valmistuvaan uuteen keittiöön..

    VastaaPoista
  28. Löysin tänään blogisi. Mahtavia reseptejä ja herkullisia kuvia. Otan heti ainakin tattarinäkkärin testaukseen, kunhan vilja-allerginen poikani on testannut vielä muutaman muun siihen tulevan ainesosan. Kiva huomata, että hänen ruokarajoitteensa (viljat ja maito) eivät olekaan rajoitteita vaan ne ohjaavat perhettä ihan uusien makunautintojen pariin!

    VastaaPoista
  29. Onnea 4-vuotiaasta blogista! Mielenkiintoisia postauksia, kauniita kuvia ja inspiroivia reseptejä! :)

    VastaaPoista
  30. Inspiroivat vegereseptit, leppoisa asenne sekä tyylikäs ulkoasu saavat multa tykkäyksiä!

    VastaaPoista
  31. Onnittelut minunkin puolesta ! Itse etsin Keittiökameleontista kivoja vegaanisia raakareseptejä : tavoite olisi jonain päivänä siirtyä kokonaan raakaravintoon.
    Toivoisin kai lähinnä helppoja reseptejä joihin ei tarvitsisi kauheasti harvinaisia ainesosia tai laitteita (kuivuri...) ja vaivannäköä, tosin ymmärrän kyllä että laadun eteen pitää vähän panostaa.
    Odotan innolla myös keittokirjaasi :)

    VastaaPoista
  32. Upeaa Outi! En kyllä olis silloin San Diegossa uskonut millaisia suunnitelmia sulla oli...

    VastaaPoista
  33. Blogistasi saa mahtavia ohjeita terveellisempään herkutteluun, tosin, ikävä kyllä, monet ohjeista on jääneet kokeilematta joko niiden näennäisen vaivalloisuuden tai raaka-aineiden puuttumisen takia ;) Silti kuvia näistä herkuista jaksan ihailla ja juttusi ovat hyvin kirjoitettu!

    VastaaPoista
  34. tän blogin ansiosta kiinnostuin raakaravinnosta ja muutenkin terveellisemmästä, vähemmän prosessoidusta ruoasta. oon saanut täältä myös inspiraatiota ruokakuviin :-)

    VastaaPoista

 

Ensimmäinen ruokakirjani on ilmestynyt!