MieliHyvää - kurssi Oulussa 3.5.2014

Eilen järjestin jo kolmannen MieliHyvää -raakaruokakurssin täällä Helsingissä. Kurssi täyttyi taas ääriään myöten ja ERY:n koulutustilassa oli sutinaa, kun 12 upeaa naista kokoontui kokkaamaan ja juttelemaan hyvästä ruoasta, hyvästä olosta ja mielestä. Jaan enemmän kuin mielelläni matkan varrella keräämääni tietoa ja reseptejä kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävästä ruoasta. Suurin anti kursseilla ovat kuitenkin ihmiset Kiitos siis kaikille teille, jotka olette kevään aikana osallistuneet kursseilleni ja jakaneet omia kokemuksianne, inspiraatioita ja iloa!


Kuvat Satu Malinen, kollaasit Outi Rinne


Yleensä en ennätä näpsiä tilanteissa kuvan kuvaa, sillä tärkeämpää minulle on olla läsnä kurssilaisille ihan omana itsenäni. Tässä kuitenkin muutama Satu Malisen otos eiliseltä. Kiitos Satu!

Ja sitten huomio Pohjois-Suomi! Suunnitteilla on historian ensimmäinen MieliHyvää -raakaruokakurssi kehä kolmosen ulkopuolella. Jos porukka saadaan kasaan, Kameleontti jättää Keittiönsä ja suuntaa kulkunsa kohti pohjoista. MieliHyvää - Oulu, mieltä ruokkiva raakaruokakurssi järjestetään la 3.5. klo 12 - 16 Oulussa, Kaijonharjun nuorisotalolla. Mukaan mahtuu n. 25 hyvän ruoan ystävää. Kurssilla valmistetaan kolmen lajin keväinen raakaruoka-ateria, puhutaan raakaruuasta ja hyvästä mielestä ja päästään maistelemeaan hyvän olon herkkuja. Kurssi kustantaa 75€ ja ilmoittautua voi tällä kertaa Oulun konttoriin Paulalle: paula.inkeri.kinnunen@gmail.com. viim. 23.4 mennessä.

Tule karistamaan kevätväsymys tiehensä!


7 kommenttia:

 1. Apuva, nyt taitaapi meidän vauva joutua kokemaan ensimmäisen pikku eron äitiliinistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, olisi mahtavaa, jos pääsisit mukaan. Tavattaisiin vihdoin livenä :))

   Poista
 2. Ihana kuulla, että kurssisi rantautuvat Ouluunkin! Entisenä (ja juuriltani ikuisena) oululaisena juuri sinun vetämä kurssi olisi just sitä, mitä sinne toivoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, Anni! Itselläni on myönteiset vibat Oulusta, mutta ihan vaan yleisesti. Siitä ei ole mitään käsitystä, kuinka paljon kiinnostuneita kurssilaisia mahtaisi löytyä :)

   Poista
 3. Sinne en pääse,mutta tuuthan Kuopioon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos siellä kääritään hihat ja aletaan järjestämään :D

   Poista
 4. Sinne en pääse,mutta tuuthan Kuopioon?

  VastaaPoista

 

Ensimmäinen ruokakirjani on ilmestynyt!