Hahaha, ihanaa Okriina! Juuri mietin tänään raakalaskiaispullia kun mussutin sitä ihan oikeaa versiota töissä ja sain vatsaturvotuksen (no ylläri!). Ihanan sileältä näyttää sun cashewkerma! Itse en meinaa saada täysin sileäksi ilman Vita Mixiä!
Heh, kiitti kaikille kommenteista :) Ompusta on moneksi! Pari huomiota vielä. Eli uunikuivatustakin voi käyttää. Kuivattelin omaani n. 4 t. Jätin omenan alapuoliskon vaaleaksi, ja yläosan värjäsin kanelilla. Seuraavalla kerralla käytän makeutukseen hunajaa, levittyy tasaisemmin. Taaterimarsipaani on, kuten jo hoksasittekin, pehmeitä Medjou-taateleita + mantelijauhetta, vähän omppusosetta. Ja kyllä, Vitamix on tämän cashew-kerman salaisuus. Mutta ihan hyvää syntyy muillakin, kun vaan jaksaa myllyttää.
Vau! Olen tässä kans kehitellyt mielessäni raakalaskiaispullia (vadelmasellaisia, muunlaisina en syö tavallisiakaan :)) mutta se itse pulla on ollut vielä mysteeri - omppuhan on mainio keksintö :)
Huomio Pohjois-Suomi! Suunnitteilla MieliHyvää raakaruokakurssi Oulussa
La 3.5.2014 klo 12 - 16, Oulu - kuvan takaa tarkemmat tiedot
Kuka?
Ruokafilosofiani
Hyvinvointi alkaa keittiöstä.
Hyvän olon keittiössä hellitään kehoa ja mieltä. Tehdään ruokaa rakkaudella itseä ja ympäristöä kohtaan: Raakapainotteista kasvisruokaa, gluteenittomia herkkuja, aitoja asioita, luomua ja lähiruokaa sekä muutenkin fiksuja valintoja. Ruuan kanssa ei turhia rypistellä, vaan nautitaan ja innostutaan luonnon parhaista antimista. Hyppysissämme on ennennäkemätön kirjo ruoka-aineita, ruokakulttuureja, faktaa ja vähän fiktiotakin. Ruoka ei ole vain ravintoa, vaan myös valintoja oman ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta.
Hahahaa! Onpa kerrassaan mukavan kekseliäs ohje =D.
VastaaPoistaAivan loistava! Näitä teen sunnutaina! Kuivuria en kyllä omista, mutta eiköhän tässä jotain sijaistoimenpidettä keksitä... (:
VastaaPoistaUuh, näyttää hyvältä! Mutta miten tehdään taatelimarsipaani? :)
VastaaPoistaOi vitsi, nerokasta!
VastaaPoistaIhana idea;)Taatelimarsipaani? Taatelia ja mantelia,oletan?
VastaaPoistaIhana! Mun eka ajatus oli, että ootko tosiaan _paistanut_ pullaa :D
VastaaPoistaHahaha, ihanaa Okriina! Juuri mietin tänään raakalaskiaispullia kun mussutin sitä ihan oikeaa versiota töissä ja sain vatsaturvotuksen (no ylläri!). Ihanan sileältä näyttää sun cashewkerma! Itse en meinaa saada täysin sileäksi ilman Vita Mixiä!
VastaaPoistanam,näyttääpäs hyvältä:)
VastaaPoistaNam! Pakko testata. :)
VastaaPoistaHeh, kiitti kaikille kommenteista :) Ompusta on moneksi! Pari huomiota vielä. Eli uunikuivatustakin voi käyttää. Kuivattelin omaani n. 4 t.
VastaaPoistaJätin omenan alapuoliskon vaaleaksi, ja yläosan värjäsin kanelilla. Seuraavalla kerralla käytän makeutukseen hunajaa, levittyy tasaisemmin. Taaterimarsipaani on, kuten jo hoksasittekin, pehmeitä Medjou-taateleita + mantelijauhetta, vähän omppusosetta. Ja kyllä, Vitamix on tämän cashew-kerman salaisuus. Mutta ihan hyvää syntyy muillakin, kun vaan jaksaa myllyttää.
Vau! Olen tässä kans kehitellyt mielessäni raakalaskiaispullia (vadelmasellaisia, muunlaisina en syö tavallisiakaan :)) mutta se itse pulla on ollut vielä mysteeri - omppuhan on mainio keksintö :)
VastaaPoistaHyvä idea :)
VastaaPoistaEi oo totta, aivan mahtavaa :D
VastaaPoistaHahhaa! Luulin menneeni väärään blogiin, kun näin kuvan. Huippu!
VastaaPoistaTäällä on jo uudet pullat uun...siis kuivurissa :D Gala-omput on olleet voittajia.
VastaaPoistaOoh! Mahtavia, nerokas keskintö! Huomenna kauppaan hakemaan tarvikkeita noihin herkkuihin ;D Kiitos!
VastaaPoistaVau! Näitä pitää kyllä tehdä
VastaaPoistaOnpas ihana ohje ja helppo toteuttaa! Nam:)
VastaaPoistaKaisu, aion kyllä kokeilla sunkin versiota :)
VastaaPoista